Ploile creează probleme în mai multe zone din țară

București: Rupere de nori în Capitală: mai multe artere au fost inundate, iar echipajele ISU intervin pentru evacuarea apei din mai multe locuinţe pe străzile Ghidigeni şi Marşului, dar şi pentru îndepărtarea unor copacii căzuţi inclusiv pe maşini pe bulevardul Ghencea, şoseaua Mihai Bravu şi Calea Vitan.

Sibiu:Inundații și în județul Sibiu, din cauza ploilor abundente din ultimele ore. Pompierii intervin în localitatea Săcădate, unde apa a intrat în 5 subsoluri.

Argeș: Situație gravă în  Argeş, în localităţile Stâlpeni şi Mihăieşti. În apropierea Drumului national 73, apa măsoară peste un metru. Sunt mai multe curţi inundate. Echipajele ISU acționează cu 4 motopompe şi peste 15 pompieri.

13 județe vor fi sub avertizare Cod portocaliu de inundații de maine dimineață până luni, la miezul nopții pe râurile din bazinele hidrografice Olt, Vedea și Argeș.

De asemenea, hidrologii au emis un Cod galben de inundații pentru 32 de județe, valabil până marți până la ora 18.00.  Un alt cod galben a fost instituit pe râurile mici din judeţul Tulcea, până astăzi la miezul nopţii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS