Confidenţialitate

Ploiești: Un îngrijitor la Grădina Zoologică a murit, înțepat de o viespe

Un bărbat din Ploiești, îngrijitor la Grădina Zoologică din Ploiești a murit, în această dimineață, după ce a fost înțepat de o insectă de mari dimensiuni, o specie rară de viespe. Victima a intrat în șoc anafilactic, iar până la venirea echipajului de la Ambulanță, acesta a decedat.

Tragedia s-a întâmplat, la ora 6 dimineață, în vestiarul unde angajatul se pregătea să plecea acasă, după ce ieșise din tura de noapte.

Era împreună cu colegul său care a asistat la tot. Acesta din urmă a povestit că au observat insecta și au vrut să o alunge, dar colegul său a fost înțepat de degetul de la mâna dreaptă și în câteva secunde a început să se sufoce. Ambulanța Prahova a fost alertată să intervină imediat, dar medicii nu au mai putut să facă nimic, deși au încercat să-l resusciteze timp de o oră.

Îngrijitorul era căsătorit și avea doi copii minori. La această oră, la Grădina Zoologică unde s-a întâmplat tragedia are loc o anchetă a Poliției și a Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, pentru că decesul îngrijitorului este considerat accident de muncă.