Ploiesti: O femeie a fost injunghiata mortal de fostul sot in fata casei parintilor (AUDIO)

Evenimentul s-a petrecut în această dimineață pe una dintre cele mai populate străzi din Ploiești. Autorul crimei a fost prins de polițiști și este audiat în aceste momente la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Victima avea 31 de ani și era mama a doi copii. Surse apropiate anchetei susțin că femeia era terorizată de soțul său, un barbat extrem de gelos, motiv pentru care aceasta a decis să pună capăt relației.

S-a refugiat în apartamentul părinților, noaptea trecută, împreună cu cele două fetițe ale sale. Din păcate, tânăra a făcut greșala să accepte o ultimă invitație venită din partea bărbatului. S-au întâlnit în această dimineață în fața blocului unde a avut loc și oribila crimă.

Femeia a fost găsită fără suflare de mai mulți vecini care au asistat la scenele de groază. Medicii de la Ambulanță, chemați în ajutor de martori, au constatat că tânăra avea mai multe răni de cuțit în zona gâtului și a spatelui, iar manevrele de resuscitare au fost inutile.

Criminalul a fost prins la puțin timp după comiterea faptei, iar acum este audiat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este acuzat de omor deosebit de grav și riscă să ajungă în spatele gratiilor pentru următorii 20 de ani.