Confidenţialitate

Ploiești: Cadavrul unei tinere a fost găsit pe o strada din periferia orașului

Cadavrul unei femei a fost descoperit pe o stradă situată la ieșire din localitate, într-o zonă circulată, în imediata apropiere a unui cartier rezidențial de lux.

Un om al străzii a făcut descoperirea macabră și tot el a fost cel care a alertat autoritățile.

Deocamdată nu se cunoaște identitatea victimei, dar anchetatorii care se află la fața locului spun că femeia nu are mai mult de 30 de ani.
Cadavrul tinerei a fost descoperit de un om al străzii în jurul orelor 11 dimineața, pe strada Poligonului din Ploiești, la marginea trotuarului, ascuns într-o zonă cu multă vegetație.

Din primele informații se pare că femeia are o plagă înjunghiată în zona cervicală, astfel că anchetatorii merg mai degrabă  pe varianta unei crime.

Strada unde a fost făcută descoperirea macabră a fost închisă circulației, la fața locului au venit mai multe echipaje de poliție care au adus și câini de urmă în încercarea de a găsi probe care să conducă la autorul faptei.

13940225_1279648192075497_937805823_o

Deocamdată nu s-a stabilit identitatea victimei, dar anchetatorii spun că nu are mai mult de 30 35 de ani. Este îmbrăcată cu haine decente și curate și nu pare a fi o persoană fără locuință sau o prostituată, susțin surse judiciare. Aceleași surse spun că decesul femeii este recent, cel mai probabil fiind ucisă în cursul acestei dimineți

Până la momentul de față, anchetatorii nu au un cerc de suspecți, ancheta fiind abia la început.