Ploaie torențială și inundații la Craiova

O ploaie torențială a făcut aseară prăpăd în Craiova. Mai multe străzi, pasajul subteran și chiar mall-ul de la Electroputere au fost inundate. Angajații Companiei de Apă Olenia au intervenit continuu pentru a reduce efectele ploii.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj a primit zeci de apeluri pentru a interveni în zonele inundate. Toate apelurile au fost redirecționate către Compania de Apă Oltenia care a intervenit cu vidanje pe mai multe străzi, dar și în curțile oamenilor.
Cantitatea de precipitații căzută a fost cu mult mai mare decât poate suporta rețeaua de canalizare a orașului așa că în multe zone din oraș au fost inundații. Circulația rutieră a fost îngreunată sub podul din B
obada ana-maria: Bariera Vâlcii, în zona Parcului Romanescu dar și pe alte străzi din Craiova, mai mulți șoferi rămânând cu mașinile blocate în apă. Mulți alții și-au pierdut plăcuțele cu numerele de înmatriculare. Inundații au fost și în zona centrală a Craiovei, inclusiv în pasajul sub
anichika_23: inclusiv în pasajul subteran. Pe de altă parte, ploaia s-a infiltrat prin plafonul mall-ului din zona Pod Electro, provocând inundații. Un bilanț al inundațiilor este așteptat în orele următoare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS