Plimbare pe Sena și vizită la Notre Dame, în programul Primei Doamne a SUA la Paris

Melania Trump va fi alături de soțul său la festivitățile dedicate Zilei Naționale a Franței, dar va avea și propria agendă. Între altele, va face o plimbare cu barca pe Sena, alături de Brigitte Macron.

La ora locală 15 și 30 de minute, Melania și Donald Trump vor fi primiți oficial de cuplul Macron la Domul Invalizilor. La ceremonie vor fi intonate imnurile celor două țări, iar apoi cuplul prezidențial american va vizita Biserica Saint Louis, precum și muzeul.

După acest moment, fiecare va avea propria agendă: în vreme ce Donald Trump va discuta între patru ochi cu omologul său francez, soția sa va face o plimbare pe fluviul Sena, alături de Prima Doamnă a Franței. Totodată, Melania Trump și Brigitte Macron vor vizita mai multe monumente și muzee pariziene – de la Catedrala Notre Dame până la Muzeul Orsay, spun jurnaliștii Europe 1.

Toate muzeele la care este așteptată Prima Doamnă vor fi închise publicului. Melania Trump ar putea ajunge și în cartierul Montmartre, spun jurnaliștii francezi.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS