Confidenţialitate

Platforma online de înscriere la vaccinare anti-Covid, inaccesibilă

Platforma online de înscriere pentru vaccinarea anti-Covid este inaccesibilă luni dimineața.

Reprezentanţii Comitetului Naţional pentru imunizare a anunţat, duminică seara, că se impune un update la aplicaţia de programare la vaccinare pentru implementarea listelor de aşteptare, atrăgând atenţia că este posibil să apară întârzieri în funcţionarea acesteia.

“În acest moment, se realizează un update important al aplicaţiei de programare la vaccinare pentru implementarea listelor de aşteptare, în conformitate cu cerinţele CNCAV. Este posibil să apară întârzieri în funcţionarea aplicaţiei”, a precizat CNCAV.

Luni, este programat startul pentru etapa a treia de vaccinare anti-Covid, care se adresează populaţiei generale.

Listele de aşteptare pe judeţe pentru vaccinarea anti-Covid ar urma să se deschidă succesiv luni.

Potrivit CNCAV, începând cu ora 9.00, se vor deschide succesiv listele de aşteptare pe judeţe, în conformitate cu următorul program:

  • 9.00 – 11.00 – Centre de vaccinare din judeţele Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna
  • 11.00 – 13.00 – Centre de vaccinare din judeţele Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova
  • 13.00 – 15.00 – Centre de vaccinare din judeţele Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov şi Municipiul Bucureşti.

”De asemenea, vă informăm că pot exista perioade de mentenanţă în vederea optimizării aplicaţiei. În aceste perioade este posibil ca aplicaţia să funcţioneze cu întârzieri”, a adaugat CNCAV.