Confidenţialitate

O pizzerie și un restaurant din Sf. Gheorghe, amendate și închise temporar de ANPC. Neregulile găsite de comisari la cele două localuri | AUDIO | GALERIE FOTO

Un restaurant și o pizzerie din Sfântu Gheorghe, Covasna, au fost amendate și închise de comisarii de la Protecția Consumatorului. Aceștia au găsit condiții improprii pentru prepararea mâncării și mizerie în bucătăriile celor două localuri. Cu amănunte, Cristina Nica.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Două dintre localurile cunoscute din Sfântu Gheorghe au fost verificate de către inspectorii de la Protecția Consumatorilor. Aceștia au descoperit nereguli grave în bucătăriile restaurantului și pizzeriei. Mai exact, în pizzerie, tavanul bucătăriei era scorojit, iar pizza era făcută într-un cuptor cu cioburi, provenite de la o sticlă spartă a acestuia. De asemenea, frigiderele erau murdare și aveau urme de rugină.

În restaurant, comisarii au găsit ustensile pline de grăsime necurățată cu care se gătea mâncarea. Pervazurile bucătăriei erau pline de muște și alte insecte moarte, iar mâncarea era depozitată necorespunzător. Comisarii au aplicat amenzi totale de 15.000 lei și au închis localurile până la remedierea deficiențelor.

Sursa foto: CJPC Brașov

Citește și: Vâlcea: Jandarmii, în alertă, după ce prezența urșilor a fost semnalată în 10 localități. Animalele sălbatice au omorât capre și au distrus mai mulți stupi | AUDIO | VIDEO