Confidenţialitate

Pitești: O educatoare a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru purtare abuzivă față de copiii de care avea grijă | AUDIO

O educatoare din Piteşti a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru purtare abuzivă faţă de copiii de care trebuia să aibă grijă. În plus, femeia are interdicţie de a lucra cu persoane minore timp de mai mulți ani. Sentinţa, pronunţată de Judecătoria Piteşti, nu este, însă, definitivă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Educatoarea a fost judecată pentru mai multe abuzuri pe care le-ar fi comis repetat, anul trecut. Ea a strâns de gât o fetiţă şi a lovit un băieţel. În urma loviturii, copilului i-a curs sânge din nas.

Și condamnările au fost date separat.

Judecătorii din cadrul Judecătoriei Piteşti au condamnat-o pe femeie la un an şi 9 luni de închisoare pentru faptele considerate abuzive şi la 2 ani și cinci luni închisoare pentru purtare abuzivă în formă continuată.

Instanța a contopit, însă, cele două pedepse, la care a adaugat sporul obligatoriu de 7 luni, în final pedeapsa rezultată a fost de 3 ani de închisoare, cu suspendare.

În plus, timp de 4 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii, femeia nu mai are voie să-și practice meseria.

Sentinţa poate fi atacată cu apel, în termen de 10 zile de la comunicare.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Maghiarii își fac cumpărăturile în România din cauza prețurilor mari la alimente din Ungaria | AUDIO