Confidenţialitate

Pitești: Candidatul PSD Cornel Ionică l-a învins pe primarul Tudor Pendiuc

Tudor Pendiuc, primar al Piteştiului timp de aproape 20 de ani (șase mandate), a fost învins la o diferenţă foarte mică în lupta pentru primăria Piteștiului de către fostul său adjunct Cornel Ionică, susţinut de PSD.

Diferenţa dintre cei doi este de peste 300 de voturi, arată numărătoarea paralelă realizată de PSD în Argeş.

Trimis în judecată pentru fapte de corupţie, Tudor Pendiuc, a candidat ca independent pentru al şaptelea mandat de primar al Piteştiului.

 

 

Cornel Ionică a fost primarul interimar al Piteştiului în perioada în care Tudor Pendiuc a fost arestat preventiv. Ionică este cunoscut în Argeș drept un fost apropiat al lui Tudor Pendiuc. Atunci când și-a anunțat candidatura, Cornel Ionică spunea că este o situație specială faptul că îl are contracandidat pe Tudor Pendiuc, o situație în care nu s-a gândit că s-ar putea afla vreodată.

“E o situaţie specială, o situaţie pe care nu mi-am dorit-o, nu am ascuns acest lucru. Nu este ceea ce trebuie în postura mea de candidat, pentru că niciodată nu aş fi crezut că voi candida împotriva domnului primar Tudor Pendiuc, cu care am avut o relaţie foarte bună, am în continuare o relaţie bună.”, afirma Cornel Ionică.