Pink a compus o piesă pentru Céline Dion, în semn de consolare

Cântăreaţa americană Pink a compus piesa „Recovering” pentru Céline Dion, cu scopul de a o ajuta pe artista canadiană să treacă peste moartea soţului ei, René Angélil.

„Am început deja să lucrez la un album în engleză”, a declarat Céline Dion pentru Entertainment Tonight, mărturisind, totodată, şi cine este cea care i-a scris una dintre piese.

„Pink mi-a scris o melodie. Este fenomenală. O iubesc pentru talentul ei, pentru putere, concentrare şi pentru persoana care este”, a spus cântăreaţa canadiană despre Pink.

Pink, în vârstă de 36 de ani, a compus piesa în semn de consolare pentru pierderea suferită.

Céline Dion a mulţumit, de asemena, şi fanilor săi pentru susţinere şi că au ajutat-o pe tot parcursul acestor luni de la moartea soţului ei.

”Cu fanii mei am o relaţie care mă ajută să merg mai departe. M-au susţinut atât de mult în zilele mele bune şi rele”, a mai afirmat ea.

La începutul acestui an, artista de 48 de ani şi-a pierdut soţul, managerul René Angélil. Acesta a murit la vârsta de 73 de ani, pe 14 ianuarie, din cauza unui cancer al gâtului, în reşedinţa pe cuplul o deţine în Las Vegas.

Foto: Celine Dion/Facebook