Piesa ”Hello” interpretată de Céline Dion – VIDEO

Cântăreața canadiană Céline Dion a cântat celebra piesă ”Hello” în cadrul unui concert pe care l-a susținut în noaptea de Revelion la Caesars Palace Hotel and Casino din Las Vegas.

Spre deliciul publicului, înainte de a interpreta cântecul, Céline Dion a ales să facă și o introducere amuzantă momentului.

”În această seară, dacă îmi permiteți, aș vrea ca Adele să ia parte la petrecerea noastră de Anul Nou. Dar să nu intrați în panică… Adele nu este în clădire. Trebuie să schimbăm bateriile microfonului? Se pierde puțin sunetul… Adele, alo? Alo?”

Spectacolul din noaptea de Anul Nou face parte dintr-o serie de concerte pe care Dion a reluat-o în august, după o pauză de un an în care a ales să-și petreacă timpul alături de soțul său, René Angélil, bolnav de cancer.

Céline Dion şi René Angélil, care a fost şi managerul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994. Ei au împreună trei copii: René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de patru ani.

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie cu 14 copii. Cântăreața a cucerit, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În scurt timp, vocea sa a devenit cunoscută şi iubită în întreaga lume. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.