Confidenţialitate

Pictorul român Aidan Andon va reprezenta România la Expoziția Flux de la Londra

Între 2 și 6 noiembrie, capitala Marii Britanii va deveni orașul gazdă al Expoziţiei Flux de la Londra va reuni 140 de artiști moderni, plastici și muzicieni.

Expoziția Flux se va desfășura la Old Truman Brewery și în cadrul acesteia vor putea fi admirate și achiziționate tablourileparticipanţilor

 “Flux nu este un eveniment obișnuit, nu este doar un târg sau doar o expoziție de artă. Flux este o experiență unică ce aduce laolaltă atât artiștii, cât și iubitorii și consumatorii de artă. Contribuția fiecărui artist în cadrul evenimentului este atent gândită, astfel încât munca lor să facă parte din întregul nostru. Acordăm tot sprijinul artei contemporane, iar acest lucru ne-a permis să devenim cât mai creativi, să punem reflectoarele pe fiecare artist în parte pentru ca aceștia să beneficieze de atenția și aprecierea cuvenite”, spune Lisa Grey, fondatoarea Expoziției Flux.

În luna noiembrie, tablourile lui Aidan Andon, caracterizate de pictura în ulei pe pânză în nuanțe monocrome și de reproducerea cu fidelitate a detaliilor, vor fi expuse la Londra, în cadrul Expoziției Flux.

“Cred cu tărie că arta ne apropie și cu ajutorul ei vorbim aceeași limbă, indiferent de naționalitate sau obiceiuri. Sper ca într-o zi, tablourile mele să inspire mai departe noi artiști”,  declară pictorul român Aidan Andon.