Confidenţialitate

Piața Victoriei | România cu sau fără Viorica Dăncilă

Peste numai trei zile aflăm dacă Guvernul Dăncilă pleacă sau va fi la Putere, încă un an. Trei zile în care parlamentarii negociază cu bugetul public pe masă, gândindu-se mult mai departe, la alegerile generale de peste un an.

Cu guvernul demis, premierul Dăncilă începe să devină istorie înainte de primul tur al prezidențialelor. Așa cum, cu o moțiune ratată, candidatul PSD poate recâștiga încrederea partidului său și șansa de a intra în turul al II-lea cu Klaus Iohannis.

În dezbaterea de luni din Piața Victoriei, de la Europa FM, vorbim despre moțiunea de cenzură, mai precis despre România cu sau fără Viorica Dăncilă. Ce ar fi de dorit pentru România de azi? Ce ar urma să se întâmple, în fiecare dintre cele două scenarii, în plină campanie? Cum ar schimba rezultatul moțiunii calculele pentru turul al II-lea al elegerilor prezidențiale?

Gazetarul Cristian Tudor Popescu și jurnalistul Moise Guran vor fi din nou în studioul Europa FM alături de Anca Simina, de la ora 18.15.

Până atunci, lansăm dezbaterea de la opinia dumneavoastră și vă invităm să dați un răspuns în sondajul de pe pagina Radio Europa FM: Ce vă așteptați să se întâmple joi cu Viorica Dăncilă?