Confidenţialitate

Petroșani: Polițist agresat chiar în sediul poliției de doi bărbați care erau aduși la audieri | AUDIO

Un polițist din Petroșani a fost agresat chiar în sediul poliției de doi bărbați aflați aici pentru a fi audiați în cadrul unui dosar penal.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Incidentul a avut loc marți dimineața la sediul Poliției Municipiului Petroșani unde s-a prezentat un bărbat de 54 de ani, însoțit de avocatul ales, pentru a fi audiat în cadrul unui dosar penal aflat în lucru, ca urmare a unei altercații ce a avut loc în Petroșani, la data de 15 februarie.

La un interval de câteva minute, la sediul Poliției s-a prezentat și un bărbat de 39 de ani, împreună cu apărătorul ales, acesta, de asemenea, fiind citat pentru audiere, în cadrul aceluiași dosar penal.

Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara spune că în timp ce ofițerul de serviciu înregistra persoanele, între bărbatul de 39 de ani și cel de 54 de ani a avut loc un schimb verbal de replici, motiv pentru care bărbatul de 54 de ani a fost invitat să aștepte într-o sală de la parterul clădirii.

La un moment dat, bărbatul de 39 de ani s-a îndreptat către cel de 54 de ani, pe care l-a lovit, iar în timpul altercației a intervenit un agent de poliție din cadrul Birou Investigații Criminale Petroșani, pentru a-i despărți pe cei doi, moment în care polițistul a fost împins de bărbatul de 54 de ani și lovit de cel de 39 de ani.

Între persoanele implicate au intervenit mai mulți polițiști care i-au separat pe cei doi, aceștia fiind conduși în birouri diferite, în vederea continuării cercetărilor.

Celor doi li s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Trafic rutier afectat la Vama Halmeu din cauza protestelor fermierilor polonezi. Sute de camioane așteaptă de peste 2 zile să iasă din țară | AUDIO