Confidenţialitate

Petrecerile de sfârșit de an școlar se pot organiza, din nou, în anumite condiții | AUDIO

De la 1 iunie se pot organiza și festivitățiile de sfârșit de an școlar. Totuși, sunt mai multe reguli de respectat,cum ar fi: ceremonia trebuie să aibă loc în aer liber.

Dacă anul trecut, festivitățile de sfârșit de an școlar au fost organizate online sau cu participarea numai a absolvenților, acum regula se schimbă.

”Anul trecut am fost nevoiți să livrăm pachete de absolvire prin poștă, către adrese, astfel încât să rămână și ei cu o amintire”, pune Andrei Rădulescu, reprezentantul unei firme care organizează astfel de ceremonii.

Festivitățile vor fi în aer liber. Părinții vor putea participa la festivitățile de sfârșit de an școlar ale copiilor, alături de elevi și cadre didactice, dacă sunt vaccinați împotriva COVID-19, dacă au test negativ sau dacă au trecut prin boală.

”Chiar suntem în telefoane cu echipe de prim ajutor să vedem cum putem coordona centre de triaj, teste și așa mai departe. Pentru a putea permite accesul a cât mai multor invitați. Au fost gândite pe clase, ulterior s-au unit și încearcă să se organizeze”.

Sunt deja cereri pentru tradiționalele baluri de absolvire.

”Există și doritori și sunt în stand-by, la fel ca și noi, clienții își doresc acele teste rapide pe care să le facem astfel încât să fim siguri că nu există pericol pentru participanți, să poată participa un număr cât mai mare, astfel încât să aibă un bal așa cum se făcea odată”.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Mihai Bucureșteanu