Petreceri în stil românesc la pensiuni de Ziua Națională

Anul acesta, legăm weekendul de alte două zile libere: luni, pe 30 noiembrie, este sărbătoarea Sfântului Andrei, iar marți este Ziua Națională a României. Așa că putem profita de zilele libere pentru pleca într-un mini-sejur.

 

Turiștii care vor alege pensiunile din stațiunea Rânca din județul Gorj vor fi tratați cu bucate tradiționale românești. De pe mese nu vor lipsi țuica fiartă și vinul, spune președintele ANTREC Gorj, Radu Ciobanu.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

”Petreceri în stil românesc” se pregătesc și în județul Brașov. În stațiunea Predeal, patronii de pensiuni și cabane și-au pus în gând să-și îngrașe oaspeții. Este cazul lui Ștefan Bercea, șeful Asociației Bucătarilor și Cofetarilor din România, care are și o cabană în Predeal. Turiștii se vor putea delecta cu tot felul de bunătăți fie în restaurantul cabanei, fie pe o terasă încălzită.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

În medie, trei nopți de cazare plus micul dejun costă cam 2-300 de lei de persoană. Pentru alte servicii – așa cum ar fi masa festivă – turiștii plătesc în plus sau nu, în funcție de fiecare unitate de cazare în parte. Și încă un sfat: ar trebui să vă grăbiți dacă vreți să mai prindeți locuri libere.

 

Articole Similare