Petale de trandafir în camera solistei Vaya Con Dios, Dani Klein

Concertul Vaya Con Dios va avea loc la Bucureşti duminică, 5 octombrie.

Tratament special și clipe de răsfăț sunt rezervate solistei Dani Klein, artista care a făcut din Vaya Con Dios formula de succes care este azi. În total, trupa Vaya Con Dios a înregistrat până acum vânzări ce depășesc 7 milioane de albume și 3 milioane de single-uri.

Dani Klein e rezervată în ce privește planurile sale de viitor, de după retragere.

‘Nu pot să spun ca am o imagine exactă a felului în care va arăta viața mea în anii ce urmează, dar cu siguranță îmi voi lua mai mult timp pentru mine, și voi face lucrurile care-mi plac. Asta inseamnă că voi face poate muzică, dar intr-o formă diferită, alături de oameni diferiți. Ceea vreau însă este să înlătur presiunea care mă apasă. Voi încerca cât pot de mult să traiesc fără stress, să fac lucruri care-mi plac, să văd oameni care-mi plac… și să fiu bună cu mine însămi’, afirmă Dani Klein.

La București, belgienii de la Vaya Con Dios vor beneficia de-un tratament special, astfel încât să păstreze o amintire cât mai caldă României și clipelor minunate pe care le-au petrecut aici.

Cei opt membri ai trupei Vaya Con Dios și echipa tehnică vor fi cazati la un hotel de cinci stele din centrul Capitalei, iar camera solistei va fi decorată în mod special cu petale de trandafir, alături de lumânări parfumate, tort aniversar cu ciocolată și șampanie.

Pe 5 octombrie, accesul la concertul Vaya Con Dios va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.