Peste 3.000 de romani vor petrece Revelionul in destinatii exotice

Agențiile de turism au pus deja în vânzare pachete turistice pentru Revelion. Din ofertă nu lipsesc destinațiile exotice.

Mai bine de 3.000 de români vor petrece Revelionul în destinații exotice precum Maldive, Thailanda, Mauritius, Seychelles, Republica Dominicană, Hong Kong, Las Vegas și Africa de Sud. Este estimarea făcută de una dintre cele mai mari agenții de turism romanesti.

Față de anii trecuți, prețurile nu au crescut, dar nici nu au scăzut. În medie, o persoană trebuie să scoată din buzunar aproximativ 2.500 de euro pentru o escapadă în locuri exotice. Pachetul include biletul de avion, transferul de la aeroport la hotel, cazarea la hoteluri de 4 sau 5 stele, mesele și asigurările.

Cei care nu se uită la bani atunci când pleacă în vacanță de Revelion pot opta pentru Maldive. Șase nopți de cazare la un hotel de cinci stele în țara insulară costă de la 4.000 de euro în sus de persoană. Nici sejurul în insulele Mauritius nu e la îndemâna oricui: ofertele pornesc de la 2.800 de euro de persoană. Cu un buget mai scăzut, turiştii pot vizita Mexicul şi Cuba la preţuri începând de la 2.200 de euro.

Cele mai accesibile vacanţe exotice de Revelion sunt Thailanda şi Republica Dominicană, unde un pachet poate fi cumpărat şi cu 1.200 de euro.