Peste 20.000 de bucureşteni s-au înscris pentru companiile municipale înfiinţate de PMB

Peste 20.000 de bucureşteni şi-au depus CV-urile pentru cele 2.000 de posturi din companiile municipale înfiinţate de Primăria Capitalei.

Cele mai multe cereri au fost pentru companiile Sport pentru Toţi (peste 1400), Iluminat Public, Consolidări( peste 1300), Dezvoltare Durabilă şi Publicitate şi Afişaj (1100).

Târgul de Joburi organizat de Primăria Capitalei a reprezentat un adevărat succes, pentru cele 2.000 de posturi oferite de companiile municipale, aplicând peste 20.000 de cetăţeni. Bucureştenii ne-au arătat astfel că au încredere în proiectele municipalităţii şi doresc să contribuie la îmbunătăţirea serviciilor publice, precum şi la dezvoltarea oraşului. Cele 22 de companii municipale vor reprezenta o alternativă sănătoasă a vechiului model administrativ şi vor presta servicii publice în beneficiul cetatenilor”, susţine Gabriela Firea.

Primăria Capitalei anunță că în perioada imediat următoare vor avea loc interviuri de angajare în urma cărora vor fi selectaţi aplicanţii.

Reprezentanţii firmelor vor ţine legătura şi cu cei nu vor fi selectaţi, pentru posturile care vor fi create in viitor, ca urmare a diversificării activităţii societăţilor municipale.

Primăria București a organizat vineri și sâmbătă un târg de locuri de muncă pentru cei care vor să lucreze în cele 22 de firme ale municipalității, nou înființate.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a explicat că doritorii se pot angaja atât la companiile care vor prelua atribuțiile actualelor regii, precum RADET și RATB, cât și la firme care vor gestiona domenii noi, precum promovarea Bucureștiului și publicitatea din capitală.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS