Confidenţialitate

Peste 1100 de blocuri din Sectoarele 4 și 5 nu vor avea apă caldă de miercuri până duminică. Magistrala Berceni va fi reparată

În aproximativ 1140 de blocuri din Sectoarele 4 și 5 va fi sistată furnizarea apei calde de miercuri până duminică pentru că se vor face reparații pe Magistrala Berceni, în zona Târgului Vitan, transmite Termoenergetica.

Vor fi înlocuiți aproximativ 100 de metri de conductă cu diametru de 1000 de milimetri, dar și elemente prefabricate de tip U – 20 de bucăți de astfel de elemente. Se vor monta și patru curbe cu diametrul de 1000 de milimetri pe Magistrala Berceni, Târgul Vitan.

Termoenergetica a transmis că: „Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în cartierul Berceni, în viitorul sezon de funcţionare, mai ales în perioada de iarnă”.

Magistrala Berceni, Târgul Vitan a fost pusă în funcțiune în 1968 și asigură funcționarea în regim de vară a sistemului de termoficare din cartierul Berceni dacă se oprește alimentarea CTE Progresu sau, în cazul sectoarelor 2 și 3, dacă se oprește alimentarea CTE Sud.

Clienţii au la dispoziţie informaţii suplimentare prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

Sursa Foto: Pixabay

Citește și: Indicele ROBOR la trei luni, în creștere. A ajuns miercuri la cea mai mare valoare din ultimii 9 ani | AUDIO