Confidenţialitate

Peste 1000 de soldați și peste 200 de cai au participat la „Trooping the Colour”, parada care marchează ziua de naștere a regelui

Peste 1000 de soldați și peste 200 de cai au participat la „Trooping the Colour”, parada care marchează ziua de naștere a regelui.

S-au tras salve de tun, iar la final familia regală a salutat mulțimea de la balconul palatului Buckingham.

La eveniment la fost prezentă și Catherine, prințesa de Wales. Este prima sa apariție publică după ce a anunțat că suferă de cancer.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Trooping the Colour este unul dintre cele mai importante evenimente regale ale anului.

Marchează în fiecare vară ziua de naștere a monarhului printr-o paradă militară și alte festivități.

În ciuda ploii, peste o mie de soldați, peste 200 de cai și 250 de muzicieni militari s-au reunit pentru Trooping the Colour.

În onoarea acestei zile, s-au tras 41 de salve de tun.

În luna iunie a fiecărui an, Trooping the Colour, cunoscută și sub numele de “Parada de ziua de naștere a regelui”, are loc la Horse Guards Parade din Londra.

În mod tradițional, regele Charles apare călare la acest eveniment, însă din cauză că a fost diagnosticat cu cancer, anul acesta a salutat mulțimea dintr-o trăsură alături de regina Camilla.

Cu ocazia paradei, a fost prima apariție publică a prințesei Kate Middleton după ce a anunțat, de asemenea, că a fost diagnosticată cu cancer.

Foto: Facebook The Royal Family