Peste 100.000 de spectatori au participat la Europa FM Live pe plajă

Show-ul a fost deschis de trupa Vunk. Băieții au cântat și ultima lor piesă, „Privește-n sus și fă-mi cu mâna”. Înainte, însa, Cornel Ilie, a făcut un selfie cu o parte a publicului, fotografia o puteți vedea pe pagina de Facebook a trupei Vunk. Show-ul a continuat cu Loredana. Hituri noi, combinate cu unele deja consacrate, dar și cu piese din folclor au pus în mișcare publicul de pe plajă.

Pe scenă a urcat apoi Holograf, iar show-ul lor poate fi rezumat într-un singur cuvant: „emoție”. Publicul a cântat alături de membrii trupei una dintre cele mai îndrăgite piese, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”.

De altfel, întreg show-ul Europa FM Live pe plajă a fost unul emoționant. George Zafiu i-a chemat pe scenă, pe rând, pe colegii noștri și – împreună cu publicul – au rememorat momente frumoase petrecute în radio. Pe ecranele uriașe montate deasupra scenei, au fost proiectate videouri filmate în radio. Suprize făcute cu ocazia zilelor de naștere, dansuri sincron realizate de membrii redacției de știri, sunt amintirile noastre dragi, proiectate aseară pe ecrane.

Publicul de la Europa FM live pe plajă a dansat a apoi pe piesele trupei Voltaj. Ultima lor piesă, „Din toata inima”, asemănătoare unui imn, le-a reamintit spectatorilor că avem de ce sa fim mândri ca suntem romani. De altfel, momente din show-ul de la malul mării vor aparea și in videoclipul oficial al piesei. Foarte emotionant a fost și momentul în care pe scenă a urcat George Andrei, un băiat de 13 ani, ce nu poate vedea. Tânărul a cântat la clape, alături de Voltaj, piesa de la Eurovision, „De la capăt”. Alături de Călin Goia si George Zafiu, a urcat pe scenă și colegul nostru, Moise Guran, un mare susținator al băieților de la Voltaj și al mesajelor pe care ei le transmit. Chiar și pe scena Europa FM Live pe plajă a știut numărul de telefon de la „România în direct”, emisiunea de la Europa FM, care – așa cum spune mereu Moise – e realizată de ascultătorii noștri.

Au urmat alte momemnte emoționante alături de trupa Vama. „Post iubire”, „Copilul care aleargă către mare”, „Vama Veche”, „Vara asta”, „Perferct fără tine” au fost piese numai bune de ascultat la malul mării.

Show-ul a continuat cu un moment tare special pentru unul dintre colegii nostri: Ciprian Dinu. Pe ecrane a fost difuzat un mesaj video de la copiii săi, care a sunat așa: „Bună, tatiiii! Vrem să-ți spunem ceva: te iubim, tati și te ascultăm în fiecare zi la Europa Fm. Ascultați și voi Europa Express, cu Ciprian Dinu…cu tati!” Dupa acest mesaj, Ciprian Dinu a avut nevoie de un pachet de șervețele. A fost, însă încurajat imediat de restul colegilor, pe scena urcând apoi toată echipa de DJ-i și știriști Europa FM.

Emoții a avut și următorul artist care a urcat pe scenă. Smiley a încheiat concertul Europa FM live pe plajă. Întreg publicul i-a cântat „la mulți ani!” artistului, ziua lui fiind pe 27 iulie.

La finalul concertului, George Zafiu a anunțat data următorului concert Europa Fm Live pe plajă: 2 august 2016, în același loc: plaja dintre Venus și Saturn.
Concertul a putut fi văzut și live pe internet, transmisiunea a fost realizată cu 7 camere full HD, dar și cu două drone.

Momentul surprizei pentru colegul nostru, Ciprian Dinu:

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS