Confidenţialitate

Peste 100.000 de oameni sunt aşteptaţi să vină de 1 Decembrie la Alba Iulia

În 1 Decembrie vor exista mai multe momente simbolice la Sala Unirii şi în Piaţa Tricolorului, dar şi în alte zone din Alba Iulia, pe lângă ceremoniile militare.

Peste 100.000 de oameni sunt aşteptaţi să vină de 1 Decembrie la Alba Iulia, a afirmat primarul Mircea Hava, cu ocazia unei conferinţe de presă în care a prezentat şi programul oficial al manifestărilor care se vor desfăşura de Ziua Naţională a României.

De azi, Europa FM transmite în direct din Alba Iulia o serie de programe speciale. De la ora 16.00, pe Drum cu Prioritate, alături de Radu Constantinescu şi Teodor Tiță intrăm în atmosfera de sărbătoare, iar de la ora 18:00 ne pregătim pentru cel mai de suflet flashmob unde tonul va fi dat de Voltaj.

Seara se încheie în Clubul de Weekend, unde Toader Păun vă invită să vă deschideți sufletul în fața unor oameni remarcabili şi să vă încăcați de energie cu cea mai bună muzicã de ieri şi de azi.

De Ziua Națională a României, Europa FM pregătește o serie de ediții speciale transmise în direct din Alba Iulia.

Începând cu ora 8:00, Vlad Petreanu, George Zafiu și Luca Pastia dau Deșteptarea , din Orașul Marii Uniri, într-un matinal completat de un Extemporal la Istorie, cea mai bună muzică de ieri și de azi, dar și de o provocare pentru toți cei care vin la studioul mobil Europa FM din Alba Iulia, la semnalul dat în direct, îmbrăcați tradițional românește sau purtând un obiect tradițional.

Ziua este completată de alte Ediții Speciale Europa FM, iar de la ora 13:00, în direct din București, Moise Guran propune o dezbatereRomânia în Direct.

Imediat după, Marius Ioane și Toader Păun dau startul celui mai așteptat top – 100 DE CÂNTECE PENTRU ROMÂNIA, așa cum a fost stabilit de voturile voastre pe europafm.ro.

Duminică, facem Marea Unire a Părinților cu o ediție specială Dimineața Zurli, în direct din Alba Iulia.

Imediat după emisiune, Gaşca Zurli se mută pe scenă pentru un spectacol special, în timp ce pe frecvențele Europa FM am pregătit o ediție de colecție Lumea Europa FM cu Andrada Burdalescu.

De la ora 13, în direct pe pagina de Facebook Europa FM vă invităm la o dezbatere cât pentru următorii 100 de ani.

 

Știm ce se întâmplă azi, știm de unde venim, trebuie să decidem încotro ne ducem: România – START/STOP!

Caravana Marii Uniri este la Alba Iulia pentru o discutie despre viitorul nostru și al țării. Duminică, 2 decembrie, de la ora 13, vă așteptăm la Muzeul Principia din Cetate alături de sociologul Barbu Mateescu și de jurnaliștii Vlad Petreanu și Teodor Tiță pentru o discuție onestă despre România.