Personal suplimentat în vămi pe perioada minivacanței de Rusalii

Peste 4.000 de vameși vor desfăşura, pe perioada minivacanţei de Rusalii, activităţi de supraveghere şi control a frontierelor de stat pentru fluidizarea traficului.

‘Având în vedere că în perioada următoare va fi minivacanţa de Rusalii, perioadă care reprezintă un prilej pentru mulţi cetăţeni români de a petrece vacanţa în afara graniţelor, din experienţa anilor anteriori, în punctele de trecere a frontierei se estimează creşteri ale traficului de persoane şi mijloace de transport, în special la frontiera cu Ungaria şi Bulgaria. În acest sens, Poliţia de Frontieră Română va dispune toate măsurile aflate în competenţa instituţiei pentru reducerea timpilor de aşteptare şi asigurarea unui control operativ’, se notează într-un comunicat.

A fost suplimentat numărul poliţiştilor de frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor şi echipamentele folosite pentru verificarea documentelor.

Poliţia de Frontieră Română anunţă că va depune toate eforturile în vederea asigurării unui echilibru între securitatea cetăţenilor şi fluenţa traficului de călători.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS