Confidenţialitate

Persoana care a ameninţat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Şercan ar fi un ofiţer de Poliţie

Potrivit unor surse citate de presă, procurorii efectuează miercuri dimineața percheziții la Academia de Poliție în legătură cu amenințările cu moartea la adresa Emiliei Șercan.

Persoana care a amenințat-o cu moartea, printr-un mesaj, pe jurnalista Emilia Șercan a fost identificată.

De asemenea, au loc mai multe percheziții, la biroul său și la locuința sa.

Ar fi vorba chiar despre un ofițer de poliție.

El a fost depistat în Slatina și urmează să fie adus la audieri în București, potrivit informațiilor Digi24.

Bărbatul lucrează la o structură de suport, a absolvit Academia de Poliție în ultimii doi ani și nu este înscris la școala doctorală.

Jurnalista Emilia Şercan a reacţionat pe Facebook: “A fost identificată persoana care m-a amenințat cu moartea. Este un ofițer de poliție, angajat al Academiei de Poliție. Sunt într-o evidentă stare de consternare. Un ofițer de poliție, pus să apere legea, amenință cu moarte un ziarist de investigație. Este inimaginabil așa ceva! Sper că de data asta va exista puțină onoare prin structurile de conducere ale Academiei de Poliție. Revin.”

La finalul lunii martie, Emilia Șercan a fost numită omul de milioane al săptămânii, la Europa FM. Într-un interviu cu Toader Păun, jurnalista de investigație a povestit cum își face anchetele și care sunt presiunile la care este supusă în urma dezvăluirilor incomode.