Pericol de explozie în Gara Roșiorii de Vede din județul Teleorman

Un vagon încărcat cu o substanță inflamabilă s-a fisurat, în această seară, în timp ce garase la Roșiorii de Vede, județul Teleorman.

Pompierii ajunși la fața locului au dispus întreruperea energiei electrice în stația CFR, iar călătorii au fost evacuați de urgență.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, scurgerile sunt ușoare și provin dintr-un vagon-cisternă.

Preventiv, pompierii au evacuat călătorii din gară, s-a întrerupt curentul electric și s-a luat măsura îndepărtării vagonului cu defecțiuni într-o zonă de siguranță, departe de gară. În același timp, s-a luat legătura cu firma transportatoare pentru a trimite o echipă în vederea remedierii defecțiunilor.

La fața locului a intervenit Detașamentul Roșiorii de Vede al ISU cu două ASAS și echipajul CBRN din cadrul Detașamentului Alexandria. În acest moment, vagonul cu defecțiuni a fost îndepărtat din gară, la o distanță de aproximativ 2 kilometri.

PERICOL de EXPLOZIE în GARA ROȘIORI NORD!CĂLĂTORI SCOȘI DE POMPIERI!Panică în Gara de Nord din Roșiorii de Vede.Autoritățile au fost alertate după ce au apărut scurgeri de propilenă dintr-un vagon, existând pericol de explozie. La fața licului a intervenit imediat Detașamentul de Pompieri Roșiorii de Vede cu 2 ASAS și echipajul CBRN din cadrul Detașamentului Alexandria.Scurgerile sunt usoare, de la un vagon cisterna. Preventiv, pompierii au evacuat călătorii din gară, s-a întrerupt curentul electric și s-a luat măsura îndepărtării vagonului cu defecțiuni într-o zonă de siguranță, departe de gară.S-a luat legatura cu firma transportatoare pentru a trimite o echipă în vederea remedierii defecțiunilor.În acest moment vagonul cu defecțiuni a fost îndepărtat din gară la o distanță de aproximativ 2 km.

Publicată de Total Impact pe Marţi, 8 ianuarie 2019

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS