Perdevara Alina Ioniana i-a spus MULȚUMESC logodnicului ei cu un bax de ciocolată Atenție!

Perdevara Alina Ioniana, din Craiova, i-a mulțumit cu ajutorul Europa FM logodnicului ei, Bratan Gigi Razvan, cu ocazia aniversării a 5 ani de relație. Alina Ioniana s-a înscris la concursul ”Spune MULȚUMESC cu un bax de ciocolată Atenție!”, iar logodnicul ei va primi un bax de ciocolată personalizată cu mesajul de mulțumire ales.

”Ești un înger cu chip de om” este mesajul pe care Alina Ioniana i l-a transmis logodnicului și care va apărea și pe ciocolata primită în dar de Razvan.

”Cu ocazia aniversării a 5 ani de relatie, vreau sa ii multumesc logodnicului meu că mi-a fost alături atât în momentele grele, cât și cele frumoase. Nu am cuvinte suficiente cât să îi pot mulțumi că a apărut în viața mea”, a motivat Alina Ioniana.

Spune MULȚUMESC în fiecare zi oamenilor care-ți sunt alături! Europa Express te ajută să le spui MULȚUMESC oamenilor speciali și cu un bax de ciocolată ATENȚIE! personalizată de Europa FM cu mesajul tău de mulțumire!

În fiecare zi, de luni până vineri, alegem în Europa Express o persoană căreia te ajutăm să îi spui mulțumesc cu o ciocolată bună! Iar ţie îţi oferim un dar surpriză din partea Europa FM!