Percheziții la șapte protestatari implicați în violențele din 10 august

Procurorii din Sectorul 1 al Capitalei fac percheziţii la locuintele a 7 protestatari, suspectaţi că ar fi lovit jandarmi la mitingul din 10 august.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti efectuează cercetări într-o cauză penală cu privire la exercitarea de acte de violenţă fizică şi morală împotriva persoanelor vătămate, care au avut calitatea de organe de Jandarmerie şi au desfăşurat activităţi cu ocazia protestului din Piaţa Victoriei în data 10/11 august 2018. La data de 24.10.2018, au fost efectuate în baza autorizaţiilor obţinute de la judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti percheziţii la domiciliile a şapte persoane, necesare pentru aflarea adevărului în prezenta cauză”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

La efectuarea percheziţiilor, procurorii au beneficiat de sprijinul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS