Perchezitii la CNA. Laura Georgescu i-a invitat pe procurori in biroul sau

Președintele CNA infirmă informațiile potrivit cărora i-ar fi fost percheziționat biroul.

Percheziții în această dimineață la Consiliul Național al Audiovizualului

Potrivit Direcției Naționale Anticorupție, acțiunea de la CNA se desfășoară într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în 2014.

‘Președintele CNA , Laura Georgescu, a declarat pentru Europa FM că procurorii au intrat în biroul său după ce domnia sa i-a invitat, în calitate de șef al instituției în care aceștia se aflau.

Laura Georgescu a explicat că percheziţiile DNA au loc la Registratura CNA, precizând că i-a fost adus la cunoştinţă că este controlat cursul sesizărilor primite de Consiliu.

Valentin Jucan, membru al CNA, ne-a declarat anterior că nu știe dacă ședința Consiliului, programată pentru astăzi, se va mai desfășura conform programului. Ședința era programată să înceapă la ora 10.

În luna septembrie, DNA a început urmărirea penală faţă de Viorel Hrebenciuc – fost deputat PSD, Narcisa Iorga – fost membru al CNA, față de Laura Georgescu -preşedintele CNA, şi față de Gheorghe Ştefan – primarul din Piatra Neamţ – și patron al Giga Tv.