Confidenţialitate

Percheziții DNA la Poliția Locală Sector 1

Percheziții DNA  marți dimineață la Primăria Sectorului 1 din București, în biroul unuia dintre consilierii personali ai primarului suspendat, Andrei Chiliman. Descinderile procurorilor au loc și la Poliția Locală din acest sector.

Procurorii DNA din Ploiești fac perchezițiile la Primăria Sectorului 1 din Capitală. Este vizată activitatea lui Emanoil Bocean, consilier personal al edilului suspendat Andrei Chiliamn.

Percehzițiile au loc în acest moment și în biroul lui Bocean de la Poliția Locală a aceluiași sector, întrucât tot el coordona și activitatea acestei instituții.

Sunt vizate fapte de corupție, mai exact luare de mită, dar deocamdată nu sunt informații legate de suma de bani pe care ar fi luat-o consilierul personal al lui Chiliman.

După finalizarea perchezițiilor, Emanoil Bocean va fi dus la Ploiești, la sediul DNA unde urmează să fie audiat.

Procurorii DNA din Ploiești nu fac pentru prima data o anchetă la primăria sectorului 1 din Capitala.În vara anului trecut, chiar edilul reținut la Ploiești, acuzat fiind că ar fi perceput comisioane de la oameni de afaceri în schimbul unor contracte cu primăria pe care o conduce