Confidenţialitate

Percheziții DNA la Consiliul Județean Caraș-Severin

Perchezitii DNA la sediul Consiliului Județean Caraș-Severin, în această dimineață! Procurorii anticorupție au intrat in biroul președintelui Sorin Frunzăverde. Contactat de jurnaliști, acesta a declarat că perchezițiile vizează turul doi al alegerilor prezidențiale.

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin a precizat că nu a fost chemat să stea de vorbă cu anchetatorii.

Totul după ce, în urmă cu doar 2 zile, anchetatorii l-au reținut pe vicepreședintele CJ Caraș Severin, Ionesie Ghiorghioni, aflat acum în arest preventiv la Timișoara.

 

 

Puțin după ora 7 procurorii DNA București au intrat în sediul consiliului județean Caraș-Severin dar și la locuinta șefului instituției, Sorin Frunzăverde. Președintele CJ Caraș însă nu a fost gasit acasă. Potrivit unor surse, Frunzăverde este la o întalnire a primarilor la Herculane. Cel mai probabil, președintele Consiliului Județean va fi adus la sediul instituției. Procurorii DNA sunt însoțiți de jandarmi de la Brigada Specială a Jandarmeriei din București, care însă de data aceasta sunt în civil. Anchetatorii vorbesc de săvârșirea unor infracțiuni de corupție fară însă ca deocamdata să se facă vreo precizare legată de vreo persoană.

Perchezitiile de astăzi vin la 2 zile după ce procurorii DNA Timișoara l-au prins în flagrant pe vicepreședintele Ionesie Ghiorghionu în timp ce primea 20.000 de lei mită, sumă ce reprezenta 10 la suta din dintr-un contract de intretinere a unor drumuri, contract atribuit unei firme din județul Caraș Severin.