People: Julia Roberts este cea mai frumoasă femeie din lume în 2017

La 26 de ani după ce a fost numită pentru prima dată de revista People ”cea mai frumoasă femeie din lume”, Julia Roberts primește acest titlu pentru a cincea oară.

Julia Roberts l-a devansat acum cu mult pe George Clooney, care a fost desemnat de People cel mai sexi bărbat în viață doar de două ori. „Voi menționa acest lucru în felicitarea de Crăciun pe care i-o voi trimite lui Clooney în acest an”, a glumit ea în interviul care însoțeste numărul special al revistei.

Julia Roberts, acum în vârstă de 49 de ani, şi-a câştigat celebritatea cu rolul din filmul „Pretty Woman”. Ea este deţinătoare a unui premiu Oscar pentru rolul din „Erin Brokovich”.

Julia Roberts a jucat recent în „Eat Pray Love”, „Larry Crowne”, alături de Tom Hanks, în ”Mirror, Mirror”, o adaptare cinematografică a basmului „Albă ca Zăpada”, şi în „August: Osage County” de John Wells, alături de Meryl Streep. Anul trecut, ea a semnat contractul pentru primul său rol într-un serial de televiziune, cu o poveste bazată pe bestseller-ul “Today Will Be Different”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS