Pe 7 decembrie are loc o conferință care demonstrează că timpul alături de copii valorează mai mult decât 1000 de cadouri

Pe 7 decembrie, de la ora 18:30, la Hotel Capitol din București va avea loc un eveniment organizat de copilul.ro în care participanții vor descoperi cum se pot bucura cu adevărat de vacanța de iarnă, de familie, de timpul în jurul mesei de Crăciun și mai ales ce consideră copiii ca fiind cel mai important.

”Într-o lume în care suntem în permanență pe fugă, timpul petrecut cu cei dragi este tot mai puțin și tot mai poluat de infuențe exterioare – televizor, telefon mobil, laptop, tabletă. Pentru ca relațiile noastre de familie să fie vii și armonioase, avem nevoie de timp de calitate petrecut împreună”. De la aceste premise au pornit organizatorii eveimentului ”Timpul alături de copii valorează mai mult decât 1000 de cadouri”.

Pe 7 decembrie se vor întâlnii cu părinții și cu cei interesați de subiect Ioana Chicet-Macoveiciuc, jurnalist, autor si blogger de parenting și Monica Reu, trainer certificat de comunicare non-violentă.

Intrarea la eveniment este liberă, iar locurile sunt limitate, rezervările putând fi făcute online la adresa https://www.copilul.ro/timp-frumos-impreuna, dar și prin telefon la numărul 0749 044 413 sau folosind e-mailul suport@copilul.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS