Confidenţialitate

Paul Pogba a primit o suspendare de 4 ani din fotbal pentru dopaj

Mijlocașul francez al echipei Juventus, Paul Pogba, a primit o suspendare de patru ani din fotbal pentru o infracțiune de dopaj.

Pogba a fost suspendat provizoriu de către Organismul Național Antidoping din Italia, Nado Italia, în septembrie anul trecut, în cadrul unui tribunal. Pogba a fost depistat pozitiv la testosteron – o substanță interzisă – după victoria cu 3-0 a lui Juve în campionat, la 20 august, pe terenul lui Udinese, iar o probă B a confirmat rezultatul pozitiv în octombrie, scrie The Guardian.

Un purtător de cuvânt al Juventus a declarat pentru AFP că clubul a fost notificat cu privire la decizia împotriva jucătorului de 30 de ani. „Am primit notificarea din partea tribunalului în această dimineață”, a spus oficialul.

Pogba, al cărui contract cu clubul este valabil până în 2026, va face apel la Tribunalul de Arbitraj pentru sport din Elveția. Dacă nu va avea succes, câștigătorul Cupei Mondiale nu va putea juca din nou până în 2028, iar acest lucru ar putea însemna sfârșitul carierei sale.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Simona Halep: Coșmarul s-a încheiat. Aștept decizia cu capul sus. Binele și adevărul înving întotdeauna | FOTO