Paul McCartney ar fi putut juca în serialul “Friends”

Paul McCartney ar fi putut primi un rol în îndrăgitul serial Friends/ Prietenii tăi, potrivit directorului de casting al seriei de comedie.

În sezonul 4, Ross Geller, personajul interpretat de David Schwimmer, era pe cale să se însoare cu Emily Waltham, nepoata șefului lui Ross. Toată lumea, mai puțin Phoebe (care pe atunci era însărcinată), a zburat la Londra pentru nuntă și, deși Ross a sfârșit prin a rosti numele lui Rachel la altar, el și Emily s-au căsătorit. În acel episod, Paul McCartney, membrul celebrei trupe The Beatles, ar fi putut primi rolul celui care încerca să convingă familia Geller să plătească pentru o pivniță de vin și o nouă peluză.

Leslie Litt, directorul de casting al serialului Friends, care a fost nominalizată și la premiile Emmy, a povestit pentru The Huffington Post cum a încercat să îl convingă pe Paul McCartney să joace rolul tatălui lui Emily pentru episodul întins pe două părți. ”Am trecut de managerul lui și i-am dat lui toate detaliile. Într-o zi, cineva din birou mi-a adus o scrisoare prin fax scrisă pentru mine de către Paul însuși!”

Din nefericire, Paul McCartney nu trimisese o scrisoare de acceptare. ”Mi-a mulțumit pentru interes și a spus cât de flatat era, dar că era o perioadă foarte ocupată pentru el”, a mai povestit Litt.

https://www.youtube.com/watch?v=snZZZVFFnSU