Paul Anka, idol al adolescenţilor în anii ’50, în turneu la 73 de ani

Paul Anka, unul dintre cei mai mari idoli pentru adolescenţi din anii ’50, se află şi în prezent în turneu, la vârsta de 73 de ani, având în continuare concerte cu casa închisă şi fiind premiat pentru activitatea sa.

Copil vedetă la 15 ani, Paul Anka era printre cei mai îndrăgiţi idoli ai adolescenţilor la sfârşitul anilor ’50, cu melodii care au format o întreagă generaţie, precum Diana, Lonely Boy şi Put Your Head on My Shoulder.

Paul Anka a reuşit cu success tranziţia spre sfera muzicală a adulţilor, rămânând un interpret, compozitor şi artist apreciat în toată lumea.

A scris muzică celebră, inclusiv tema sonoră pentru emisiunea de divertisment The Tonight Show cu Johnny Carson şi unul dintre cele mai mari hituri ale lui Tom Jones, She’s A Lady. Paul Anka este şi autorul versurilor pentru legendara piesă My Way a lui Frank Sinatra.

Noul album al lui Paul Anka, intitulat Duets, conţine 14 piese interpretate alături de Frank Sinatra, Michael Jackson, Tom Jones, Celine Dion şi Michael Bublé. Duets reprezintă un record în istoria topurilor Billboard, Paul Anka devenind singurul artist care să aibă un CD în topul 100 Billboard pentru şapte decenii separate.

În acest weekend, Europa FM a pregătit o reîntâlnire cu cele mai bune piese de colecţie pe care nimeni nu le poate uita. Weekendul Oldies but Goldies vă aduce la Europa FM şi câteva dintre cele mai apreciate piese ale lui Paul Anka.