Confidenţialitate

Patru poliţişti din Capitală, audiaţi după ce au făcut grătar în timpul serviciului

Patru poliţişti de siguranţă publică din Bucureşti sunt audiaţi, luni, după ce, în mediul online, au apărut imagini cu ei făcând grătar şi ascultând muzică într-o hală din Giuleşti, în timpul serviciului, transmite Poliţia Capitalei.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti precizează că cei patru poliţişti care apar în filmare fac parte din Secţia 4, faţă de aceştia fiind declanşată cercetarea disciplinară.

De asemenea, potrivit Poliţiei Capitalei, evenimentul s-a petrecut în urmă cu zece zile, în timpul programului, în intervalul orar 17.00-18.00.

“Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti condamnă acest comportament şi are toleranţă zero faţă de cei care nu îşi exercită cu corectitudine atribuţiile de serviciu şi dezaprobă aceste forme de manifestare, izolate, dar care aduc atingere imaginii Poliţiei Capitalei şi poliţiştilor care îşi desfăşoară activitatea cu profesionalism”, arată reprezentanţii DGPMB.

Precizările Poliţiei Capitalei vin după ce pe internet au apărut imagini cu cei patru poliţişti care, într-o hală din cartierul Giuleşti, fac grătar şi ascultă muzică lăutărească.