Patru oameni ucişi de viituri

Patru oameni și-au pierdut viața până acum din cauza inundațiilor de ieri, produse în mai multe județe.  Este vorba despre un bărbat din Argeș care a încercat să traverseze călare râul Doamnei, spune ISU Arges. El a fost doborât de curenţii puternici, iar medicii ajunși la fața locului nu au putut să îl resusciteze, deși au încercat manevrele timp de 45 de minute.

A fost găsit și trupul bărbatului din Neamţ, dispărut sâmbătă în timp ce strângea lemne, potrivit ISU Neamt, citat de Mediafax. Tot sâmbătă, o femeie de 81 din Botoșani a murit după ce acoperișul casei în care se afla a cedat sub greutatea apei infiltrate, iar în judeţul Vrancea o femeie de 70 de ani a fost găsită moartă în apropierea unui pârâu care s-a revărsat din cauza ploilor abundente, echipele de intervenţie fiind de părere că aceasta a fost suprinsă de viituri.

Judeţul Neamţ a fost puternic afectat de inundaţiile de ieri, sute de persoane fiind evacuate din comuna Farcaşa. Astăzi, duminica, râuri din 14 judeţe, inclusiv Neamţ, sunt în continuare sub cod portocaliu de inundaţii până la ora 16.00.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS