Patronul lui ŢSKA Sofia îl apără pe Edi Iordănescu

Patronul lui ŢSKA SofiaGrisha Ganchev nu a vrut să îi accepte demisia antrenorului Edward Iordănescu, după ce acesta a renunțat la conducerea tehnică a echipei din cauza unui conflict cu suporterii. Miliardarul bulgar a declarat că ar putea să-și retragă sprijinul financiar,  fiindcă nu mai vrea să aibă de-a face cu o parte a galeriei.
“M-am săturat de drame. De ce sunt biletele ieftine, de ce sunt scumpe, de ce jucăm așa, de ce nu jucăm altfel?”, a spus Ganchev, subliniind ca nu a fost de acord cu plecarea lui Edi Iordănescu. Omul de afaceri care a devenit patron la ŢSKA Sofia după fuzionarea cu Litex Loveci, a avut dese conflicte cu fanii influențați de fostele glorii ale naționalei Bulgariei, ce insistă pentru angajarea unor antrenori ca Mladenov sau Penev, fără ca pe aceștia să-i recomande vreo performanță. Amintim, Iordănescu Jr. s-a certat cu suporterii după remiza 1-1 pe teren propriu cu Vereya.

ŢSKA ocupă locul al 5-lea – la 15 puncte de liderul Ludogorets Razgrad. Edi Iordănescu a preluat echipa din Sofia în etapa a 4-a a competiției bulgăre și a înregistrat 5 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS