Confidenţialitate

Pastile pentru slăbit – tu știi ce cumperi? (P)

Pastilele pentru slăbit sunt suplimente alimentare comercializate ca fiind de ajutor pentru pierderea în greutate. Acestea sunt totodată destul de controversate, după cum bine știi. Marea majoritate a pastilelor de slăbit disponibile pe piață nu au absolut niciun efect – sunt mai mult sau mai puțin, placebo.

Totuși, există și pastile pentru slăbit care te pot ajuta în timpul dietei. Pentru a le găsi, tot ce trebuie să faci este să afli care sunt miturile, dar mai ales adevărurile aferente acestui tip de produse. Continuă să citești pentru a afla mai multe!

Sfatul medicului este necesar

Contrar așteptărilor, consumul de suplimente alimentare, implicit de pastile pentru slăbit trebuie aprobat de către medicul tău de familie sau cel specialist. Într-adevăr, multe suplimente pot fi luate în lipsa unei recomandări, dar nu uita că fiecare persoană are un organism și implicit, cerințe nutritive diferite.

Astfel, dacă suferi de anumite afecțiuni, este posibil ca anumite suplimente alimentare să nu fie potrivite pentru tine. Cel mai simplu lucru care ar putea afecta consumul acestui tip de produse este metabolismul tău. Din cauza acestuia, corpul tău poate avea nevoie de o cantitate mai mare de nutrienți, vitamine și minerale, caz în care consumul pastilelor de slăbit ar duce la un deficit.

Nu toate ingredientele active sunt utile

Suplimentele pe bază de ceai verde, portocală amară și fructe de acai nu au aproape niciun efect asupra pierderii în greutate, deși o mare parte din produsele disponibile pe piață conțin aceste extracte. Pe scurt, trebuie să faci puțină analiză și cercetare înainte de a cumpăra primul produs pe care îl găsești.

Evident, este de la sine înțeles faptul că nu ar trebui să apelezi la produse comercializate de entități obscure sau produse de companii despre care abia poți găsi informații în mediul online. Orice pastile pentru slăbit care funcționează și au un efect dovedit vor fi însoțite de o oarecare prezență online care poate justifica informațiile prezente pe produs.

Cumpără doar produse testate

Un alt adevăr crunt al acestei industrii este faptul că majoritatea suplimentelor alimentare și pastilelor pentru slăbit nu au fost testate corespunzător. Astfel, se poate spune că acestea nu îndeplinesc standardele de siguranță, în primul rând, la nivel european – și ar trebui evitate cu orice preț.

Brand-ul, deși nu ajută cu nimic la nivelul efectului pastilelor de slăbit, trebuie să fie unul puternic, de încredere. Doar așa poți garanta faptul că achiziționezi produse de calitate. Totodată, astfel de brand-uri nu numai că realizează teste adecvate înainte de a comercializa un produs, dar și publică testele respective pentru ca viitorii clienți să le poată citi și analiza.

Cum arată pastilele de slăbit ideale?

Atunci când alegi pastile de slăbit pentru un plus de eficiență în timpul dietei tale, trebuie să alegi pastile cât mai naturale. Acestea apar deseori sub forma compușilor care promovează arderea grăsimilor și ingredientelor care oferă stomacului senzația de sațietate.

Pe scurt, sunt necesare ingrediente de tip extract natural care stimulează metabolismul (pentru arderea grăsimilor) și ingrediente de tip fibre naturale care sunt solubile în apă și care au evident, rolul de a umple stomacul între mese. Se evită astfel gustările accidentale care pot pune în pericol rezultatele dietei tale.

După cum poți vedea, acele pastile de slăbit care funcționează cu adevărat au un scop bine definit și ingrediente active clare. Nu se pune problema vreunui ingredient minune sau a unui mod de funcționare incert.

Când vine vorba de slăbit, totul trebuie să fie cât mai clar cu putință. Această claritate îți este oferită și de dieta VLCD NUPO, prin intermediul pastilelor de slăbit Burn My Fat și Fill My Tummy, pastile care prezintă caracteristicile menționate.