Confidenţialitate

Paște 2023: Sute de turiști sunt așteptați pe litoralul românesc | AUDIO

Sute de turiști sunt așteptați în minivacanța de Paște pe litoralul românesc. Câteva zeci de hoteluri se pregătesc deja să-i primească în stațiunile de la mare. Eforie Nord este stațiunea cea mai căutată, cu tarife de cazare care pornesc de la 62 de lei, pe noapte, de persoană.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Pentru minivacanța de Paște, hotelurile de pe litoral pregătesc pachete speciale care includ mese tradiționale cu ouă roșii, cozonac, preparate din carne de miel, proțap. Nu lipsesc activitățile de divertisment pentru copii și adulți.

Oferte cu prețuri care pornesc de la 120 de lei pe noapte

Vor fi deschise câteva zeci de hoteluri, mai ales cele care au centre SPA și zone de relaxare, cele mai multe la Eforie Nord și Mamaia, spune Raluca Hatmanu de la Litoralul Românesc.

„În Eforie Nord, la un hotel de trei stele, o noapte de cazare, cu mic dejun inclus, costă 263 de lei pentru două persoane, iar în Mamaia, la patru stele, camera dublă costă de la 273 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus”, a explicat Raluca Hatmanu.

Sunt și oferte mai ieftine, de exemplu la o vilă de trei stele din Eforie, tarifele pornesc de la 123 de lei pe noapte pentru doua persoane, doar pentru cazare. Iar pentru all inclusive, ofertele ajung și la 576 de lei pe noapte, camera dublă.

Minivacanța de Paște 2023 în Bulgaria

Mergem și la vecinii bulgari. Angela Chirica reprezintă două hoteluri de patru stele din Nisipurile de Aur si spune ca oferta pentru Paști, lunile aprilie și mai, este aceeași: „30 de euro, de persoană, all inclusiv, pe zi, cu aquaparcuri, piscine interioare, piscine exterioare, locuri de joacă, gustările între mese, animație în limba română, staf in limba română, Turistul nostru se va simți ca acasă”.

Nu numai hoteluri, ci și baruri, terase, restaurante și cluburi vor fi deschise la jumătatea lunii aprilie, când e sărbătorit Paștele.

Oficial, vacanţa de Paşte ține patru zile și este cuprinsă între 14 și 17 aprilie.

Sursa foto: Eforie Online

Citește și: Proiect de lege în Parlament: Toți angajații din sectorul privat ar putea primi vouchere de vacanță din 2024 | AUDIO