Confidenţialitate

Partizan, sculptorul Costin Ioniță și Pisica Pătrată au dat viață poveștilor despre tricolor în Muzeul Tricolorului

Muzeului Tricolorului va aduce în București 100 de povești despre patriotism, reinterpretate artistic de Partizan, sculptorul Costin Ioniță și Pisica Pătrată.

Muzeul, creat cu ocazia Centenarului de brandul ROM, va putea fi vizitat doar pe 1 și 2 decembrie, la Palatul Universului, sala Mezanin, în intervalul orar 11:00 – 22:00, iar intrarea este liberă.

Vizitatorii vor fi întâmpinați cu steaguri și batoane de ciocolată, iar iubitorii de muzică vor avea parte de o surpriză: un concert acustic al trupei Partizan, care va avea loc chiar pe 1 decembrie, ora 20:00, în cadrul Muzeului.

„În an Centenar, ROM îi invită pe români să exploreze emoții autentice, transpuse artistic în cea mai frumoasă expresie modernă despre patriotism. 100 de povești despre valori, identitate și patriotism, „donate” de către români și reinterpretate de către artiști, în cele mai creative feluri, au fost expuse ca patrimoniu imaterial în Muzeul Tricolorului. În acest fel, ROM își aduce omagiul pentru acest moment istoric marcant”, explică Diana Bârlan, Group Brand Manager, Kandia Dulce.

Trei artiști și reprezentanții producătorului cioclatei românești care a recurs în această perioadă la un ambalaj ”doar tricolor” au selectat 100 de povești dintre cele înscrise pe doar-tricolor.ro, pe care le-au expus în muzeu, iar 3 dintre acestea au prins viață, în cele mai creative feluri. Trupa Partizan, sculptorul Costin Ioniță și street artist-ul Pisica Pătrată sunt artiștii care au dat viață poveștilor despre tricolor, într-un concept expozițional creat de către renumitul arhitect Attila Kim.