Participare gratuită la Crosul Copiilor din cadrul Maratonului DHL Ştafeta Carpaţilor

Maratonul Stafeta Carpatilor - copiii alearga gratuit

Pe 19 iunie la Poiana Brașov are loc Maratonul DHL Ștafeta Carpaților, a VII-a ediție. Copiii cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani pot participa gratuit la Crosul Copiilor din cadrul Maratonului DHL Ştafeta Carpaţilor.

Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor se va desfăşura pe platoul de la Stâna Turistică şi va beneficia de arbitraj şi numere de concurs separate de restul maratonului.

Pot participa copii cu vârste între 5 şi 13 ani, care sunt împărţiţi pe 3 categorii de concurs:
• Vârsta între 5 – 8 ani: 250 m;
• Vârsta între 9 – 11 ani: 500 m;
• Vârsta între 12 – 13 ani: 1000 m;

Toţi copiii sub 14 ani vor fi însoţiţi la înscriere de un părinte sau de un tutore, profesor, care va semna declaraţia de consimţământ a părinţilor, prin care sunt de acord cu participarea copilului în competiţie.

Toţi micuții participanţi vor primi numere de concurs, iar finaliștii vor fi premiați cu medalii. După festivitatea de premiere, copiii se vor bucura de un spectacol inedit cu personaje din desene animate și pe lângă multe alte surprize vor putea cânta și dansa pe muzica lui Smiley, care promite un concert plin de energie la Stâna Turistică.

Toate fondurile strânse din taxele de participare ale adulților vor fi donate Comitetului Paralimpic Român și vor fi utilizate pentru susținerea sportivilor paralimpici români la Jocurile Paralimpice de la Rio, din septembrie 2016.

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe website-ul www.maratondhl.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS