Confidenţialitate

Participanții la Maratonul Internaţional Bucureşti au din acest an un imn – VIDEO

Maratonul Internaţional Bucureşti, ajuns la ediția a zecea, se desfășoară în acest weekend în centrul Bucureștiului și le rezervă participanților mai multe surprize, printre care și o piesă dinamică, potrivită pentru a-i motiva în cursele Bucharest Marathon.

Maratonul Internaţional Bucureşti va atrage la start circa 16.000 de participanți azi și mâine, dintre care cel mult 2.000 vor concura pe distanța clasică de 42,195 km, prilej cu care organizatorii vor încerca să obțină statutul de Bronze Level, pentru a intra în circuitul de clasificare al Federației internaționale de atletism.

Evenimentul va fi transmis în direct pe www.bucuresti-maraton.ro/live și pe pagina www.facebook.com/Bucharest21km/.

Sâmbătă, 14 octombrie, începând cu ora 8,30 are loc startul în cursa populară (3 km), urmată de cursa adolescenților (3 km) de la 10,30, jogging în scutece (900 m) și cursa copiilor (0,9/1,4 km).

Duminică, 15 octombrie, de la ora 8,00 are loc startul în cursa de 10 km, urmată la 9,30 de maratonul București, semimaratonul București, cursa de ștafetă și cursa fotoliilor rulante.

Participanții la Maratonul Internaţional Bucureşti au din acest an un imn – “Run!”, realizat de Zoli Toth, compus de Zoli Toth și George Călin, cu versurile scrise de Robert Zgabura. Ținând cont că an de an sunt foarte mulți participanți din afara României, imnul Bucharest Marathon a fost lansat în limba engleză.