Confidenţialitate

Pârtia cu Surprize, pregătită de LIDL și Europa FM, a dus distracția la cote maxime în Poiana Brașov (P)

Poate iarna a trecut, dar amintirile adunate live pe pârtie vor rămâne mult timp de aici înainte.

Pârtia cu Surprize, pregătită de LIDL și Europa FM în Poiana Brașov, pe Pârtia Bradul, a fost locul unde s-au legat prietenii, s-au trăit la maximum zilele de weekend și vacanțele școlare și s-a dansat și cântat alături de artiștii momentului.

Meriți să fii surprins! Și așa a fost pentru toți care au ajuns în această iarnă pe Pârtia cu Surprize! Cafeaua proaspăt preparată și ciocolata caldă Bellarom i-au așteptat pe toți vizitatorii în zona de relaxare LIDL, aflată la baza Pârtiei Bradul.

Iubitorii aromelor de fructe de pădure, citrice ori mere au putu profita și de un ceai cald Lord Nelson oferit de promoterii LIDL împreună cu alte surprize dulci sau sărate Mister Choc și Alesto.

În weekenduri, pe scena amenajată la baza Pârtiei Bradul au cântat live și au făcut show artiștii născuți pentru muzică, alături de care am putut sta apoi la povești, le-am putut lua autografele și le-am surprins zîmbetele largi într-o mulțime de fotografii.

Dincolo de fotografiile făcute în Poiana Brașov, Pârtia cu Surprize este locul unde s-au scris amintiri pe viață despre cum muzica bună aduce prietenii împreună, despre cum familiile și amicii se întrec în provocările lansate alături de LIDL, dar și despre cum frigul de afară pare ceva mai bland când ai o băutură caldă în palme, primită cadou în zona de relaxare LIDL.

Mulțumim pentru că am fost împreună live pe pârtie și în această iarnă. Abia așteptăm să ne revedem și să te provocăm la noi jocuri, în Poiana Brașov, alături de LIDL – Meriți să fii surprins!