Confidenţialitate

Parlamentul European va găzdui și va hrăni oamenii străzii din Bruxelles | AUDIO

Parlamentul European va găzdui oamenii fără adăpost din Bruxelles și va oferi o mie de mese zilnic personalului medical si celor afectați de epidemia de coronavirus.

Anunțul a fost făcut astăzi de președintele Parlamentului European, David Sassoli, subliniind că “forța Europei este în abilitatea sa de a acționa solidar”:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Solidaritate concretă cu cetățenii. Aceasta este linia Parlamentului European. În acord cu Regiunea Capitalei Bruxelles, am decis să punem o parte din clădirea noastră la dispoziția persoanelor fără adăpost și a celor mai vulnerabili din societate, în timpul acestei crize sanitare severe. Bucătăriile instituției vor pregăti mai mult de 1.000 de mese pe zi pentru a fi distribuite celor care au nevoie, precum și personalului medical. Suntem aproape de cei care suferă, de cei care muncesc neîncetat în spitalele noastre, de orașul și oamenii din Bruxelles, precum și de cei din Strasbourg și Luxembourg, care ne întâmpină și care au nevoie de ajutorul nostru astăzi. Forța Europei este în abilitatea sa de a acționa solidar”, a declarat președintele Parlamentului European, David Sassoli.