Confidenţialitate

PARIS: Ceremonie de omagiere pentru starul rock&roll-ului și twistului JOHNNY HALLYDAY

La Paris, un omagiu îi va fi adus, sâmbătă, 9 decembrie, artistului Johnny Hallyday. Și președintele francez, Emmanuel Macron, va ține un discurs în cadrul ceremoniei. Convoiul funerar va coborî pe bulevardul Champs-Elysées în drum spre biserica „Madeleine”, unde va fi oficiată o slujbă.

***

O ceremonie de omagiere este pregătită la Paris pentru legenda rock&roll-ului francez, Johnny Hallyday. Președintele Franței l-a descris drept unul dintre “eroii francezi” și sâmbătă, în timpul omagiului public, va lua cuvântul. Ulterior, convoiul funerar va ajunge pe Champs-Elysées și apoi la biserica „Madeleine”, pentru ceremonia religioasă.

Johnny Hallyday – părintele rock and roll-ului francez și al twistului – a murit în noaptea de 5 spre 6 decembrie, în casa sa din vestul Parisului, unde a fost adus după 6 zile în care a fost internat într-o clinică.

Avea 74 de ani și suferea de cancer la plămâni, cum anunțase el însuși, în martie anul trecut.

Părintele rock and roll-ului francez și al twistului, cu o carieră de peste 50 de ani, Johnny Hallyday, a avut 100 de milioane de discuri vândute din cele 46 de albume de studio, 25 de albume live, opt filme și 18 discuri de platină.

Sophie Dimulete:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.