Confidenţialitate

Părinții unui copil de 2 ani au fost amendați pentru că micuțul plângea

Părinții unui copil de 2 ani au fost amendați pentru că micuțul plângea în toiul nopții și a deranjat vecinii. Aceștia au sesizat poliția, care a amendat părinții cu 500 de lei. S-a întâmplat în localitatea Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov.

Deranjat de plânsetului unui copil de doar 2 ani, în toiul nopții, un vecin a sunat de două ori la poliţie şi s-a plâns de faptul că micuţul face prea mult zgomot.

Așa că poliția din localitatea Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov a bătut la ușa familiei unde plângea copilul pentru a le transmite sesizare. Ba mai mult, au și amendat-o pe mamă cu 500 de lei pentru că nu era prima sesizare de acest gen. Mama copilului contrazice acest lucru, spune că e prima oară când cineva i-a făcut reclamație și că va contesta amenda.

Femeia a încercat să le explice agenţilor că cel mic a avut dureri în timpul nopţii şi nu l-a putut linişti.

Reprezentanţii Poliţiei Ilfov spun poliţiştii trimişi să intervină au stat 10 minute la uşă fără să li se răspundă, timp în care au auzit multă gălăgie din respectivul apartament, respectiv copilul făcea zgomot cu jucăriile pe gresie, maşina de spălat şi televizorul erau pornite şi se vorbea foarte tare.