Confidenţialitate

Parida Dinamo – Concordia, amânată de LPF din cauza vremii

Liga Profesionistă de Fotbal a amânat meciul Dinamo Bucureşti – Concordia Chiajna, programat în această seară, de la ora 21.00, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, ca urmare a avertizărilor emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Conform unui comunicat publicat pe site-ul LPF, partida, contând pentru etapa a 11-a a Ligii I, se va disputa la o dată ulterioară, care va fi stabilită de comun acord cu reprezentanţii deţinătorilor drepturilor TV.

‘Având în vedere avertizarea meteorologică emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie în cursul zilei de 20 septembrie 2017; având în vedere recomandarea adresată bucureştenilor de către Primarul General al Municipiului Bucureşti, doamna Gabriela Firea, de a evita orice deplasare începând cu ora 20,00 a zilei de astăzi, cu excepţia situaţiilor de urgenţă, precum şi comunicatul emis de către Federaţia Română de Fotbal prin care se recomandă întreruperea oricărei activităţi fotbalistice în aer liber; având în vedere dispoziţiile art. 12 alin. 1 din ROAF potrivit cărora: “Forurile organizatoare au dreptul de a schimba, în cazuri excepţionale, stadionul, ziua, ora de începere sau localitatea de disputare a jocului”, pentru a nu pune în pericol viaţa sau integritatea fizică a participanţilor şi spectatorilor la jocul Dinamo 1948 – CS Concordia Chiajna programat să se dispute pe Stadionul Central din Complexul Sportiv Dinamo în data de 20 septembrie 2017, începând cu ora 21,00, Liga Profesionistă de Fotbal decide schimbarea zilei de disputare a acestei partide la o dată ulterioară, care va fi stabilită de comun acord cu reprezentanţii deţinătorilor de drepturi media’, anunţă LPF.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cu cod portocaliu de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată, cantităţi de apă importante, în intervalul 20 septembrie (ora 16.00) – 21 septembrie (ora 10.00), pentru judeţele Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea şi Bacău. De asemenea, a fost emisă şi o avertizare cu cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, intensificări ale vântului şi cantităţi de apă însemnate pentru celelalte judeţe, până pe 21 septembrie, ora 21. Conform ANM, temporar vântul va avea intensificări cu viteze care la rafală vor atinge 55-60 km/h, iar în timpul ploilor vor fi rafale de peste 65-70 km/h şi vijelii.